AutomateIt

AutomateIt 1.16.0

Maak je smartphone pas echt slim

VOOR

  • Ontelbare mogelijkheden
  • Eenvoudig in te stellen
  • Back-up regels

TEGEN

  • Lijkt lastig

Excellent
9

AutomateIt is een gratis applicatie voor je Android-telefoon waarmee je jouw toestel allerlei taken automatisch laat uitvoeren. Je stelt bepaalde regels en waardoor je toestel exact weet wat het moet doen. Het is toch niet voor niks een smartphone?

Het menu is erg eenvoudig; links bovenin heb je een knop voor het toevoegen van een commando en met de knop rechts verwijder je ze. De mogelijkheden zijn legio, jij bepaalt met AutomateIt exact wat je van je telefoon verlangt. Zo schakelt het programma automatisch het geluid uit als je naar de bioscoop gaat, of zet AutomateIt de telefoon 's nachts in vliegtuigmodus om batterij te besparen.

Er zijn geen grenzen aan wat je allemaal instelt met AutomateIt. Wil jij dat je telefoon elke zondag om 16.34 een sms-je naar je moeder stuurt? Heb jij graag iedere ochtend je favoriete podcast gedownload en wel op je toestel om te beluisteren tijdens het ontbijt? Het is allemaal in te stellen met AutomateIt. Het werkt met zogeheten 'triggers' en 'actions'. De trigger is de voorwaarde (tijd, locatie of gebeurtenis). Wanneer daar aan wordt voldaan, vind er een bepaalde actie plaats.

Het instellen van al deze regels is erg simpel. Toch raden we je aan om er even goed voor te gaan zitten. In het begin lijkt AutomateIt namelijk knap lastig. Gelukkig staat er op de website van de maker genoeg uitleg om van start te gaan. Deze zeer handige toelichting vind je hier.

Je hebt een smartphone, maar moet toch nog al het denkwerk zelf verrichten? Dan is het tijd dat jij AutomateIt op je Android-telefoon zet. Voortaan weet jouw mobieltje exact wat jij van hem/haar/het verlangt.

AutomateIt

Download

AutomateIt 1.16.0

Beoordelingen about AutomateIt